CIRCUITO REGATAS DE ALTURA - ANAM

Noticies ANAM

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ A LA Iª EDICIÓ DE LA REGATA ANAM-RCMB PER LA MARATÓ DE TV3

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ A LA Iª EDICIÓ DE LA
REGATA ANAM-RCMB PER LA MARATÓ DE TV3

L’Associació de Navegants d’Altura Mediterrània ANAM junt amb el Reial Club Marítim de Barcelona han organitzat la I Regata ANAM-RCMB per la Marató de TV3, en col•laboració amb la Federació Catalana de Vela, la RANC, la Federació Catalana de Rem, Salvament Marítim de Barcelona i Guardia Civil del Mar.

La Marató de TV3 és un projecte solidari en el que s’implica, any rere any, tota la societat catalana, per tal d’aconseguir fons econòmics que ajudin a la investigació científica de malalties que encara no tenen una curació definitiva

anam-rcbm-tv3-13

La regata ha agrupat més d’una cinquantena de vaixells, provinents del Reial Club Marítim de Barcelona, del Reial Club Nàutic de Barcelona, del Port Olímpic, del CN El Balís i de molts altres ports de Catalunya, així com 6 bots de rem de mar. El vent ha estat de NW de 25 nusos durant tota la regata, que ha permès una navegació ràpida i activa.

Per primera vegada a Espanya junts en una mateixa competició, navegants i remers han aconseguit traslladar aquesta gran festa de la solidaritat a la costa de Barcelona, recorrent tot el front marítim de la ciutat.

El més ràpid en completar el recorregut de 6 milles nàutiques de la classe Creuer ha estat el SOLETE GESEME, Soto 40, de Jesús Turró del RCNB amb un temps de 44’41’’, que ha comptat amb una tripulació de reconeguts navegants com Luis Martínz Doreste, Guillermo Altadill, Jordi Tusell, entre d’altres. Tomás Molina, meteoròleg de TV3, també ha format part d’aquesta tripulació.
El guanyador en Temps Compensat ha estat FLYER DOS, Firts 45 DK, de Carles Reboll del CMPO. El segon classificat ha estat SOLETE GESEME de Jesús Turró del RCNB. I el tercer classificat AVE PHOENIX, Firts 42, de Joel Brosa del CMPO.
Tot i així, no podem perdre de vista que la victòria més important ha estat la de formar part d’una flota tan important d’embarcacions units per una causa comuna i solidaria.

Després de la competició, s’ha fet l’Entrega de Trofeus i la Barbacoa de Benvinguda al Reial Club Marítim de Barcelona, on s’ha celebrat el gran èxit de participació i de recaptacions.

El proper any se durà a terme la IIª edició de la Regata ANAM-RCMB per a la Marató de TV3 que esperem sigui tan exitosa o més que la d’enguany .

Aquesta Iª Regata ANAM-RCMB per la Marató de TV3, ha recaptat un total de 3001.45€ (tres mil un euros amb quaranta-cinc cèntims), aportacions provinents dels vaixells que han sortit del RC Marítim de Barcelona (1531.45€), de la flota del CM Port Olímpic de Barcelona (450€) i dels vaixells sortits del RC Nàutic de Barcelona (1020€).

L’any que ve més!!

© ANAM, 2015 - Nota Legal
Powered by Global Net Sports